Arnaldo Lopez & Friends – AFGELAST I.V.M. WEERSOMSTANDIGHEDEN!

Al weer wat jaartjes geleden speelde ik in de Muziekkoepel Nering-Bögel in Deventer onder de noemer “Arnaldo Lopez and Friends”. Later ook met Herbert H Herbert en komende zondag 4 september ‘mag’ ik weer!!!

Deze keer neem ik 2 muziekvrienden mee waarmee ik ook een duo en trio heb, nl. Marco Emmerig van Emmerig en Lopez en Heino Sluet van Herbert H Herbert. Deze unieke combinatie is een primeur want nooit eerder stond ik met hen tegelijk op het podium! Ik ben zelf dan ook heel erg nieuwsgierig naar het resultaat aangezien Marco en Heino elkaar pas ontmoeten in Deventer. Maar met het ongelooflijke improvisatie vermogen van Heino op mondharmonica komt dat wel goed!  Anne Keizer bekend van “The Voice Kids” komt ook mee naar het Worpplantsoen. Ze heeft in 2012 meegedaan aan The Voice Kids en zat bij Marco Borsato in het team. Ze is pas 16 en componeert zelf prachtige liedjes op piano, instrumentaal én met zang.

Het optreden is van 14:30 tot 16:30 uur en gratis!!! Een donatie voor de muziekkoepel is uiteraard welkom. Dus maak er een mooi dagje Deventer van!

http://www.muziekkoepelneringbogel.nl/…/103-arnaldo-lopez-f…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *