Gitaarles Almelo

Arnaldo-Lopez-gitaarles-almeloSinds 2007 heb ik met enige tussenposes les gegeven. Op een gegeven moment zelfs full time aan zo’n 40 leerlingen en had ik een wachtlijst van minstens zoveel… In 2010 ben ik met mijn bedrijf ‘Hart van hout’ begonnen en heb ik de lessen steeds verder afgebouwd. Sinds kort bouw ik ook gitaren en niet geheel zonder succes! Kijk voor meer informatie op www.lopezgitaarbouw.nl

Op dit moment geef ik geen les meer op vaste basis. Een enkele losse les of workshop is altijd mogelijk. Wilt u meer weten? Stuur dan een mailtje naar info@arnaldolopez.nl


 

Reacties van leerlingen waar Arnaldo in het verleden les aan heeft gegeven:

 • Ik heb sinds enkele maanden ook les van Arnaldo. Hij is echt een prima leraar. Hij kijkt vooral wat je zelf wilt leren spelen en past daar zijn lessen op aan. Arnaldo speelt zelf ook uitstekend gitaar en brengt zijn enthousiasme ook meteen over. Nou moet ik ook zeggen ik gek ben op zijn muziek. In de maanden dat ik zijn lessen volg, heb ik al behoorlijk wat geleerd. Zelf doe ik een duo les en hij past heel makkelijk zijn lessen aan zodat het voor beide leerlingen een uitdaging is en afgestemd op de ontwikkeling van beiden. Kan eigenlijk alleen maar zeggen wil je gitaarles, dan moet je bij Arnaldo zijn!!
  Carola
 • De lessen bij Arnaldo zijn perfect opgebouwd, hij past zijn lesstof aan op de wensen van de ‘klant’. Dit qua niveau, qua te spelen nummers, noem maar op! Zijn methode van lesgeven is in mijn ogen een hele goede. Je moet plezier beleven aan het bespelen van je gitaar, door zijn methode doe ik dat zeker!!!Dus mocht je gitaarles willen nemen, is het zeker de moeite waard om eens een les bij Arnaldo te volgen!!
  Teun
 • Arnaldo is de beste gitaarleraar die er bestaat. de lessen zijn echt zuperleuk!!!!!!!!! zelf kan hij ook supergoed spelen en het goed overbrengen. ik leer dus nu ook supergoed spelen 🙂
  Maayke
 • ook mijn ervaringen met Arnaldo zijn goed. De sfeer is ontspannen maar ook vooral leerzaam
  Appie
 • Mijn zoon van 6 heeft sinds enkele weken gitaarles van Arnaldo en hij heeft het reuze naar zijn zin! les geven aan zo’n jonge leerling vergt veel ervaring en geduld, maar Arnaldo doet dat fantastisch! in simpele kindertaal worden de lessen duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd. Zolang mijn zoon wil blijven gitaar spelen blijven wij zeker bij Arnaldo!!
  Marije
 • Lessen volgen bij Arnaldo gaat super goed! Hij is erg geduldig en je kan vaak lachen met hem! Ik heb al best veel nummers geleerd in een korte periode. Dus mocht je snel mooie nummers willen kennen, is lessen volgen bij Arnaldo absoluut een aanrader!
  Maral
 • De lessen bij Arnaldo bevallen mij goed. Ik speel al een paar jaar, maar heb nog weinig ervaring in de fingerstyle-techniek. Arnaldo wijst me op veel nieuwe dingen waardoor ik mijn spel kan perfectioneren. Verder is er veel mogelijk wat betreft je eigen muziek smaak.
  Wannink
 • De lessen bij Arnaldo zijn leuk, boeiend en aangepast aan je smaak, voorkeur en reden waarom je voor gitaarles gekozen hebt. Een aanrader dus! Arnaldo heeft geduld en gaat mee in jouw tempo. Prettige lessen dus!
  Nienke
 • Arnaldo is erg goed in het lesgeven en het gitaarspelen. Mijn beide dochters hebben het erg naar hun zin en steken er veel van op.Mijn jongste dochter is blind, het lesgeven aan haar is dus niet eenvoudig, maar het gaat Arnaldo uitstekend af. Een aanrader!
  H. Elbert
 • Ik was op zoek naar een gitaarleraar bij mij in de omgeving, had verder totaal geen ervaring, mijn ervaringen met Arnaldo zijn zeer goed. Hij neemt de tijd en inderdaad praktijkgericht, ik ben niet zo een type voor “klasjes” dus voor mij een uitkomst en ik hoop dat ik nog veel bij hem zal leren!!
  A
 • Ik ben zeer tevreden over de gitaarlessen van Arnaldo. Hij is aandachtig en gericht op mijn ontwikkeling als beginnende gitarist.  Vooral de praktische kant krijgt veel aandacht. Muziek maken en mooie songs spelen…
  BJ
 • Gitaarles? Ga naar Arnaldo Lopez! Fingerstyle maar ook elke andere gewenste stijl, toonladders, akkoorden, ritmes, voor elk wat wils en altijd in goed overleg. Voor beginners en gevorderden.
  Roel
 • Gitaarles bij Arnaldo is zeker aan te raden. Arnaldo speelt zelf fantastisch, en hij kan het ook
  goed overbrengen op een ander. Hij heeft geduld met zijn leerlingen. Ook qua muziekstijl wordt er rekeninggehouden met de wensen. Komt nog bij dat Arnaldo een aardig persoon is, dus op naar Almelo zou ik zeggen!!!
  Ronnie
 • De lessen bij Arnaldo zijn erg leuk, hij legt alles heel rustig uit. Hij houdt echt rekening met wat je leuk vindt en wat je kan en in je eigen tempo. Het is fantastisch om van hem les te krijgen. Ik heb al veel geleerd en vind daardoor gitaar spelen steeds leuker.
  Freddy

 

 • Ik was op zoek naar een gitaarleraar bij mij in de omgeving, had verder totaal geen ervaring, mijn ervaringen met Arnaldo zijn zeer goed. Hij neemt de tijd en inderdaad praktijkgericht,
  ik ben niet zo een type voor “klasjes” dus voor mij een uitkomst en ik hoop dat ik nog veel bij hem zal leren!!
  Arnoud